Mera böcker! 10% på Bokus 23-25 juli!

Innehåller sponsrade länkar till Bokus

23-25 juli får du 10% rabatt på allt från Bokus med koden JULI2021

Några boktips!

Lisa och Lilly av Mian Lodalen

Denna berättelse om ung kärlek i det tidiga 1900-talets Stockholm är levande och så vackert berättad. De känslor som Lisa och Lilly känner för varandra är inte accepterade i den tid och det samhälle de lever i.  Både i romanen och i den sanna historien den bygger på, har deras kärlekshistoria ett tragiskt slut. LÄNK TILL BOKUS

Den konserverade änkan av Helene Gullberg

En mustig roman som utspelar sig i 1700-talets Stockholm. Huvudperson är Sara Haupt, gift med den berömda möbelskaparen Georg Haupt. När Georg dör och Sara blir änka så förändras både hennes liv och hennes möljligheter. LÄNK TILL BOKUS

Sommaren på Park Avenue av Renee Rosen

En mysig sommarroman! Den unga Alice Weiss börjar jobba på tidningen Cosmopolitan i New York. Tidningens chefsredaktör är den legendariska och skandalösa författaren Helen Gurley Brown. En roman som påminner om Sex and the City. LÄNK TILL BOKUS

Bomullsängeln av Susanna Alakoski

Första delen i Alakoskis svit av historiska romaner som utspelar sig i Vasas bomullsindustri. Ett porträtt av den unga kvinnan Hilda som blir en otroligt fångande berättelse om kvinnors möjligheter, rättigheter och om kvinnors arbete. LÄNK TILL BOKUS

Kvinnor i strid Anna Larsdotter

En välskriven bok med ett kvinnohistoriskt tema som sällan kommer fram om kvinnor som aktivt deltagit i strid på olika sätt. Väldigt informativ och mycket läsvärd! LÄNK TILL BOKUS

Hitta fler boktips här

GLÖM INTE KODEN JULI2021

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s