Nu är det på gång! Kvinnohistoriska föreläsningar!

Från och med november i år kommer jag att ge mig ut på med en serie kvinnohistoriska föreläsningar och samtal runt om i Skåne! Det blir förhoppningsvis intressanta och roliga diskussioner om historiska kvinnor från olika delar av världen eller från de platser som jag kommer att besöka. Jag hoppas också att få dela med mig av hur intresset för kvinnohistoria ser ut och vilka reaktioner jag möter på sociala media när jag lägger ut info om historiska kvinnor.

Jag tror att det kan bli, kort sagt, hur bra som helst!

Om någon skulle vara intresserad av att boka en föreläsning eller ett samtal så kan ni maila till kvinnohistoria@gmail.com eller höra av er på instagram.

Om ni vill veta lite mer hur det kan låta så kan ni lyssna på när jag var med i Sveriges Radio Malmöhus och pratade lite om några spännande kvinnor där. 1:04:50 in i programmet kan ni höra mig prata! Ni kan också läsa mer här

Mest ser jag fram emot att få inspirera till läsning om historiska kvinnor. Det kan på senare tid kommit så otroligt många bra och intressanta kvinnohistoriska biografier och antologier som jag verkligen hoppas få dela med mig av och tipsa om!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s